Компанія Xiaomi нарешті випустила наступника свого популярного дверного дзвінка Dingling Smart Video. Розумний дверний дзвінок другого покоління називається Xiaomi Dingling Smart Video Doorbell S. Нагадаємо, що перше покоління продукту спочатку було випущено під платформою краудфандингу.

XIAOMI DINGLING SMART VIDEO DOORBELL S, gizchina

Як і в попередньому поколінні, оновлена інтелектуальна відеодомофон Dingling S включена в краудфандинговую платформу YouPin. Продукт пропонується за стартовою ціною 259 юанів (приблизно 36 доларів). Повний пакет продукту обійдеться вам в 299 юанів (приблизно 42 долара). Як і слід було очікувати, продукт не скоро вийде на світовий ринок.

XIAOMI DINGLING SMART VIDEO DOORBELL S, gizchina

Як згадувалося раніше, поліпшена версія поставляється з безліччю поліпшень, пропонують значні зміни. Новий варіант поставляється з ширококутним об'єктивом Full HD або 1080p з полем зору 156 градусів. FoV збільшено з 105 градусів, пропонуючи більш широкий огляд для користувача. Щоб зробити передачу відео ще швидше і краще, інтелектуальний відеодомофон Dingling S використовує технологію відеокодека H. 256. Основним поліпшенням має стати часом автономної роботи. Продукт може тривати до 6 місяців з ідеальною умовою запису 20 відеороликів тривалістю 10 секунд кожен день.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.