Як повідомляє Reuters, канцлер Німеччини Ангела Меркель закликала європейські країни зайняти єдину позицію щодо участі китайських постачальників до впровадження мереж 5G. За її словами, різні думки на території Європи можуть мати катастрофічний вплив. У дебатах у парламенті Німеччини вона сказала, що однією з найбільших небезпек в регіоні є те, що “європейські країни будуть проводити свою власну політику щодо Китаю”. Її недавні заяви свідчать про те, що Німеччина підтримує Huawei.

Huawei
Huawei

Меркель заявила, що Німеччина і Франція повинні спочатку домовитися про єдиному підході до Китаю. За її словами, 5G, безсумнівно, вимагає більш жорстких заходів безпеки.

Huawei
Huawei

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.