Компанія Xiaomi анонсувала на індійському ринку свій новий розумний телевізор Mi TV 4X 55-дюймовий. Новинка з'явиться на ринку аж у 2020 році.

XIAOMI MI TV 4X 55-INCH 2020 EDITION, DTNext

Mi TV 4X з 55-дюймовим екраном коштує 34 999 рупій (приблизно 488 доларів).

Новинка оснащена великою 55-дюймової панеллю 4K Ultra HD, яка також підтримує HDR. Телевізор поставляється з Vivid Picture Engine, який пропонує збалансований колір, насиченість і контрастність. Телевізор працює на операційній системі Android 9.0 Pie з операційною оболонкою PatchWall 2.0. На відміну від попередніх 55-дюймових версій, ця модель поставляється з підтримкою сторонніх потокових сервісів, таких як Netflix, Hotstar і Prime Video.

XIAOMI MI TV 4X 55-INCH 2020 EDITION, DTNext

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.