Китайський виробник телефонів Huawei проведе конференцію на честь анонсу нового смартфона 5 грудня. У цьому випадку ми побачимо нову серію Huawei Nova 6 з її характеристиками і сучасним дизайном. Втім, компанія вирішила здивувати користувачів, випустивши незвичайне запрошення у вигляді головоломки.

Запрошення для презентації Nova 6, Gizchina

Як ми бачимо на зображеннях, на цей раз запрошення складається з двох частин. В основному це шматок білого картону і чорний майже прозорий конверт. Тепер, коли білий картон вставлений в чорний конверт, з'являються три слова.

Запрошення для презентації Nova 6, Gizchina

не Дивно, що перше слово - “Nova”, потім “5G” і “Нова камера для селфи”. Зайве говорити, що не надто корисні підказки, оскільки ми вже знали, що подія запуску дійсно було для анонсу смартфона Nova 6, і що смартфон буде мати можливість підключення 5G поряд з цікавою налаштуванням селфи камери.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Говорячи про деталі, очікується, що Huawei Nova 6 5G буде комплектуватися чіпсетом Kirin 990 5G Huawei. Цей процесор оснащений 7-нм виробничим процесом, тому він дуже енергоеффектівен і підтримує мережі 5G.

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.