У міру наближення президентських виборів у США з'являється все більше і більше питань про “свободу вираження” щодо реклами політиків. Очевидно, Дональд Трамп знаходиться в центрі уваги.

У інтерв'ю зі Сьюзен Войчицки, генеральним директором YouTube, було підтверджено, що кілька реклам Дональда Трампа були відхилені YouTube, так і в Google.

YouTube змінює покарання
YouTube змінює покарання

Після довгих суперечок з-за надмірної свободи політиків проводити “сумнівні” рекламні кампанії в соціальних мережах і на платформах Google, компанія прийняла набагато більш агресивні заходи і заборонила величезна кількість реклами.

YouTube
YouTube

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За останній місяць були прийняті нові заходи, які значно обмежують тип оголошень, які будуть відображатися користувачам Google. Крім того, вони будуть забороняти рекламу, орієнтовану на публіку у відповідності з політичними уподобаннями.

Правда, Google так і не повідомила, з яких причин було видалено близько 300 роликів Дональда Трампа.

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.