Очікується, що китайська корпорація Xiaomi випустить серію смартфонів Xiaomi Mi 10 в якості наступника серії Mi 9. Однак тепер у нас є перше підтвердження того, що Xiaomi Mi 10 Pro дійсно існує. Згідно з повідомленням Weibo від співзасновника Xiaomi, Лін Бін, Xiaomi Mi 9 Pro відмінно продається на ринку. Втім, він також підтвердив, що Xiaomi Mi 10 буде окремим смартфоном.

Xiaomi Mi 10 Pro, gizchina

Також інсайдери додали, що Mi 10 Pro випустять відразу ж після Mi 9 Pro. Це також перший випадок, коли представник Xiaomi згадує Xiaomi Mi 10 Pro.

Xiaomi Mi 10 Pro, gizchina

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.