LG ще не анонсувала своє перше складне пристрій, але за останні кілька місяців ми помітили кілька цікавих патентів на складні смартфон. У вересні ми повідомили про те, що LG запатентував телефон з висувним дисплеєм, а минулого місяця компанія запатентувала смартфон з висувним дисплеєм, який перетворюється на планшет.

Патент LG, gizmochina

Втім, компанія днями запатентувала смартфон, який має принцип роботи як у Mate X від Huawei. По-перше, як повідомляє LetsGoDigital, схеми показали, що пристрій має три камери з лівого боку екрану. В розкладеному вигляді камери можна використовувати для зйомки селфи і для відеозапису, чи ж використовувати камеру як основну.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

Повідомлялося, що патент був поданий ще в травні 2019 року, перш ніж він був опублікований 29 листопада 2019 року.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.