Публічний імідж Facebook знаходиться в такому катастрофічному стані, що команда зі зв'язків з громадськістю компанії створила штучного бота з підтримкою штучного інтелекту, щоб допомогти своїм співробітникам відображати критику з боку членів сім'ї у святкові дні. Інструмент під назвою “Liam Bot” щодо причин, які компанія не розкрила, допомагає співробітникам брати участь у складних дискусіях про різних протиріччях Facebook.

Facebook
Facebook

Нью-Йорк Таймс повідомляє, що інструмент був розгорнутий співробітникам незадовго до Дня Подяки в США, і він вперше набув тестування ще навесні. Відповіді написані відділом по зв'язках з громадськістю компанії і в значній мірі відповідають публічним заявам керівництва по таким темам, як свобода слова, втручання у вибори, модерація та багато іншого.

Facebook запровадила темну тему
Facebook запровадила темну тему

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.