Google і IBM можуть боротися за квантове перевагу, але Amazon в даний час щасливі бути посередником - сьогодні компанія оголошує про запуск перегляду Amazon Braket. По суті, це сервіс для квантових обчислень, з якими не зможе впоратися звичайний комп'ютер. Компанія хоче продавати ці обчислення.

Amazon
Amazon

наприклад, деякі симуляції або завдання вимагають занадто багато обчислень, з якими не впорається навіть самий потужний комп'ютер на ринку. У хід йдуть квантові комп'ютери, які можуть обчислювати складні завдання, і при цьому гарантує точність результатів.

Джефф Безос - глава Amazon
Джефф Безос - глава Amazon

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.