До кінця 2019 року залишилося менше місяця, а це значить, що витоку і чутки про телефони 2020 року вже з'явилися в мережі. Сьогодні ми можемо поговорити про Samsung Galaxy Fold 2, пристрої, який може бути представлений на MWC в Барселоні до кінця лютого. Ми вже розповіли вам кілька деталей про це майбутній устрій, яке очікується до 2020 року, але досі ми нічого не знали про його можливою ціною. Тепер вже інсайдери повідомляють, що ціна на смартфон може приємно здивувати користувачів. Є ймовірність того, що Galaxy Fold 2 буде продаватися за ціною нижче тисячі доларів.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Розробка складного пристрою дуже дорога, як ииспользование нових компонентів, які виробляються тільки для цього пристрою. Саме з цієї причини Galaxy Fold варто так багато грошей. Тепер, коли Samsung витягнув уроки зі своїх помилок і знизив витрати на виробництво складних екранів, можливо, настав час випустити більш дешевий смартфон Galaxy Fold, який буде доступний набагато більшому числу користувачів.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.