Технічні деталі процесора Snapdragon 865 поки що нерозкриті. Тим не менш, частковий запуск Qualcomm на заході минулої ночі привів до того, що ряд виробників підтвердили, що процесор буде забезпечувати їх влаштування у наступному році. Одним з таких виробників є Xiaomi.

Xiaomi Mi Mix 4
Xiaomi Mi Mix 4

Співзасновник і віце-голова Бін Лін брав участь у технічному саміті Qualcomm Snapdragon оголосив, що 10 Mi стане одним з перших смартфонів, оснащених новою мобільною платформою Snapdragon 865.

Xiaomi Mi Mix 4
Xiaomi Mi Mix 4

Швидше за все, смартфон покажуть вже в січні-лютому 2020 року, так що нам залишається тільки чекати.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.