Motorola давное не виробляла Android-смартфони з флагманськими топовими характеристиками в останні пару років. Але під час недавньої презентації новітніх процесорів Qualcomm компанія заявила, що ситуація зміниться в 2020 році. Motorola вже представила модернізований Razr зі складним екраном, але він оснащений процесором середнього рівня у порівнянні з кращими і самими швидкими телефонами 2019 року. Тим не менш, Razr, безумовно, крок вперед по дизайну і загальної концепції, ніж телефон серії Moto G.

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

А майбутні пристрої Motorola будуть включати платформи Snapdragon 865 і 765. “Завдяки новим технологіям, анонсованих сьогодні, у нас з'являться нові продукти преміум-класу, які будуть анонсовані на початку 2020 року”, - сказав Серхіо Буниак з Motorola на сцені Snapdragon Summit на Гаваях. Звичайно, це означає, що компанія спробує випустити флагмани вже в 2020 році.

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.