Росія прийняла нове законодавство, яке вимагатиме від виробників смартфонів, комп'ютерів і розумних телевізорів попередньої установки програмного забезпечення російського виробництва на свої пристрої.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Законодавці стверджують, що закон, який набуде чинності 1 липня 2020 року, допоможе російським технологічним компаніям бути більш конкурентоспроможними порівняно зі своїми західними колегами і запропонує споживачам “право вибору” вітчизняних альтернатив.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.