Українські інженери винайшли танк, який готовий подолати самі оригінальні випробування.

Звичайно ж, мова йде про легендарної моделі бойової техніки Т-80БВ, якого озброїли 125-мм гарматою. Повідомляється, що цей танк взяв "пивний" виклик від Львівського бронетанкового заводу. Звичайно ж, відео незвичайного випробування зняли і виклали в YouTube.

За допомогою цього прийому, розробники вирішили продемонструвати унікальні можливості свого творіння. Так, вони наочно представили здібності стабілізатора, яким оснастили танк. Важливо, що гармата завжди точно влучає в ціль навіть в умовах бездоріжжя. У теорії, це дозволяє наводчику потрапляти в ціль навіть на ходу при складних умовах наводки.

Т-80БВ, політика

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Варто відзначити, що першим подібні випробування організував Львівський бронетанковий завод. Їх головною метою було зробити так, щоб не закріплений келих з пивом утримався і не пролився під час руху бойової машини вагою під 50 т. Відмінний приклад того, що стабілізація знаряддя на високому рівні.

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.