Останній звіт агентства з дослідження ринку показує, що в третьому кварталі цього року Apple, як і раніше домінує на світовому ринку смартфонів високого класу з часткою ринку 52%, за якою слідують Samsung і Huawei. У звіті зазначається, що частка Apple на ринку елітних мобільних телефонів продовжувала збільшуватися в третьому кварталі цього року з 48% до 52%, і вони не стикалися з проблемами.

iPhone 12
iPhone 12

IPhone XR став найбільш продаваною моделлю високого класу в світі, в основному завдяки розумному співвідношенню ціна-якість.

Варто відзначити, що One Plus також входить в п'ятірку лідерів у списку. Результати швидко зросли, і частка ринку досягла 2%, головним чином тому, що його моделі дуже популярні на індійському ринку.

iPhone 11
iPhone 11

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei може відмовитися від співпраці з Samsung. Повідомляється, що компанія може самостійно виготовляти компоненти для своїх смартфонів, що значно здешевить вартість майбутніх флагманів від китайців.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12. Головною фішкою флагмана стане наявність 5G мережі.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року. Серед них як і новинки, так і відомі всім флагманські моделі.