Коли згадується бренд “Nokia”, більшість з нас відразу думають про “телефон”. Тим не менш, схоже, що компанія розгалужується, і починає освоювати інший ринок електроніки. Як повідомляє Gadgets 360, індійської компанії Flipkart було надано право використовувати бренд Nokia для своїх розумних телевізорів

Nokia TV, The verge

Випул Мехротра, віце-президент Flipkart по бренд-партнерству Nokia, додає: “Розуміння Flipkart потреб і поведінки індійських споживачів, а також міць його охоплення допоможуть зробити смарт-телевізори під брендом Nokia доступними кожному”.

Xiaomi TV
Xiaomi TV

Що стосується цін, за телевізор попросять аж 600 доларів, а представлять публіці його вже 10 грудня.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei може відмовитися від співпраці з Samsung. Повідомляється, що компанія може самостійно виготовляти компоненти для своїх смартфонів, що значно здешевить вартість майбутніх флагманів від китайців.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12. Головною фішкою флагмана стане наявність 5G мережі.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року. Серед них як і новинки, так і відомі всім флагманські моделі.