Компанія Xiaomi відсвяткувала 5-річний ювілей свого популярного девайса MIJIA Air Purifier. Компанія повідомила про важливу досягненні через пост Weibo, в якому повідомляється, що більше 10 мільйонів одиниць освіжувача повітря були продані по всьому світу з моменту його першого запуску.

MIJIA Air Purifier, gizmochina

Офіційна інформація показує, що освіжувач повітря MIJIA вперше з'явився на ринку 1 січня 2015 року, а його продажі перевищили 10 мільйонів одиниць. Якщо вірити статистиці, в середньому було продано 3,8 одиниць в хвилину. Велика частина продажів, ймовірно, в Китаї, де серія MIJIA Air Purifier виявилася дуже популярним продуктом. Забруднення повітря є серйозною небезпекою для здоров'я і джерелом занепокоєння для багатьох в більшості китайських міст.

MIJIA Air Purifier, gizmochina

Очищувачі повітря оснащені високоточними лазерними датчиками частинок і останнім часом OLED-дисплеєм, що відображає декілька параметрів, таких як рівень PM2,5, кімнатна температура, вологість і так далі. Гаджетом можна навіть управляти дистанційно з смартфона або розумного динаміка за допомогою програми MIJIA або XiaoAI.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung хоче здивувати публіку, і вже в лютому 2020 року випустить свій нові флагман Galaxy S11, який отримає 108-мегапіксельну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готує до виходу iPhone 12, який покажуть публіці вже у вересні наступного року. Повідомляється, що новинка отримає величезний акумулятор за рахунок встановлення нових компонентів в смартфон.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia готова випустити свій перший розумний телевізор, який буде конкурувати з бюджетними моделями від Xiaomi.