iPhone 2020 і Galaxy S11 обзаведуться більш місткими акумуляторами. Згідно веб-сайту, два флагмана скоро отримають вигоду від більш компактною начинки, за рахунок чого виробник зможе збільшити розміри акумуляторів.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Ці компоненти необхідні не тільки для безпечної зарядки або розрядки акумулятора, але і для продовження терміну служби елемента. Наприклад, уникаючи занадто низький або занадто високого рівня заряду. У корпусі смартфона дуже мало місця. Таким чином, ми можемо очікувати, що ця економія простору призведе до трохи більшої ємності батареї.

iPhone 12
iPhone 12

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.