Платформа Xiaomi's Youpin Crowdfunding прийняла для збору коштів на новий продукт. По суті, це Bluetooth-будильник Qingping, і його ціна становить 59 юанів (8 доларів). Очікується, що гаджет почне поставлятися в Китай з 14 січня 2020 року.

Qingping Bluetooth Alarm Clock, gizmochina

Будильник Qingping Bluetooth має простий, але елегантний дизайн без будь-яких фізичних кнопок.

Будильник можна підключати до смартфону. Гаджет дозволить налаштувати до 16 різних будильників. Є 8 різних мелодій дзвінка і гучність динаміка будильника регулюється.

Крім функції будильника, годинник також мають функцію визначення температури і вологості. Для температури є датчик Sensirion від Swiss з точністю вимірювання ± 0,2 ℃. Точність вимірювання вологості становить ± 2%.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Qingping Bluetooth Alarm Clock, gizmochina

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.