YouTube відновив регламент публікації роликів, пообіцявши видаляти відео, які містять не тільки прямі, але і приховані загрози чи образи. Схоже, компанія вирішила стати максимально толерантною, так що користувачам доведеться прийняти нові обмеження. Втім, більшості відомих каналів це не торкнеться.

YouTube змінює покарання
YouTube змінює покарання

Під заборону потрапляють відео містять імітацію насильства до людини або передбачають наявність насильства до людини. “Жодна людина не повинен зазнавати переслідувань, які припускають насильство”, — аргументує керівництво сайту. Втім, у кожного обмеження є лазівка. Якщо відео буде нести жартівливий характер - відео не заблокують.

Відео, що порушують дані правила, будуть видалені, у разі регулярного порушення правил канал буде демонетизирован, а потім — заблоковано.

YouTube
YouTube

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нова політика також стосується і коментарі під відео.

YouTube уточнив, що під заборону потрапляють сатиричні або інші ролики, призначені для освітніх, наукових чи художніх цілей.

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Як повідомляв Знай.ua майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.