Раніше на цьому тижні Xiaomi показали Redmi K30 в 4G і 5G. Нові преміум-пристрої середнього класу поставлені перед непростим завданням - перевершити популярність K20 і Mi 9T. Обидва варіанти поставляються з 6,67-дюймовими РК-панелями IPS з приголомшливою частотою оновлення 120 Гц. Крім того, він поставляється з отвором у формі пігулки для подвійний фронтальної камери. Втім, експерти відзначили, що простір між двома камерами фактично маскується за допомогою програмного забезпечення. Таким чином, замість одного отвору у формі таблетки, у нас є два окремих вирізу камери, що робить смартфон більш ефективним.

Згідно з кількома повідомленнями, ДОБРЕ маскує порожній простір між двома передніми камерами. Якщо ви ввійдете в меню параметрів відображення і вирішите приховати виріз, ви зможете на короткий час виявити порожній простір.

Redmi K30, gizchina

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.