Компанія Ford запатентувала оновлений F-150. Патентна заявка, опублікована на Macheclub.com і виявлена компанією Motor Trend, що підкреслює новий спосіб інтеграції акумуляторів в платформу “рамний кузов”.

Патент від Ford, motor1

Як правило, виробники комплектують акумулятори EV великий окремий відсік, а потім встановлюють його в автомобіль між осями. Але акумуляторні батареї важкі, що може підсилити навантаження на раму автомобіля. У заявці на патент Ford показано батареї, розміщені в поперечках, які встановлені між напрямними рами вантажівки, що дозволяє не тільки краще розподіляти вагу батареї по всьому автомобілю, але і поліпшити його характеристики.

Ford F-150 2021, automotor1

Результат - сильний і гнучкий електромобіль. Підхід з використанням поперечної балки до упаковки батарей означає, що чим довше транспортний засіб, тим більше поперечних елементів може перевозити транспортний засіб, забезпечуючи велику дальність і продуктивність.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.