Лувр співпрацює з HTC VIVE Arts для створення свого першого експоната у віртуальній реальності. Він отримав назву “Мона Ліза: за склом”, він використовує інфрачервоні, рентгенівські і рефракційних дані для візуалізації культового портрета в 3D і визначення того, як вона могла виглядати в русі.

Художники, які спеціалізуються на віртуальній реальності працювали з фахівцями з музею, щоб показати роботу Леонардо да Вінчі, в час найбільшої виставки робіт великого майстра. Через маси людей, які музей приваблює щороку, відвідувачам часто надається лише 30 секунд, щоб подивитися картину.

Мона Ліза в 3D, designboom

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.