В неділю з космічної станції міжнародного корабля SpaceX Dragon вирушили до МКС майже три тонни вантажу. Наступна місія доставки на МКС SpaceX запланована на березень 2020 року, і, хоча в цю поїздку можуть не входити “могутні миші”, в ній буде щось таке ж унікальне: канабіс.

SpaceX
SpaceX

У вівторок агротехнологическая компанія Front Range Biosciences оголосила про плани відправки конопель на МКС. Компанія відправить рослинні культури конопель, легальний штам конопель з низьким вмістом ТГК.

Культури будуть залишатися в інкубаторі МКС протягом 30 днів, у той час як BioServe Space Technologies (партнер проекту Front Range) контролює їх дистанційно з Університету Колорадо, Боулдер.

SpaceX
SpaceX

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.