Vivo анонсує серію смартфонів Vivo X30 16 грудня. Напередодні запуску X30 Pro, смартфон засвітився в тестах продуктивності.

Vivo V30 Pro, gizmochina

Телефон Vivo V1938T, що з'явився в тестах Master Lu, стане наступним телефоном Vivo X30 Pro. Що стосується характеристик, дисплей отримає дозвіл Full HD 1080 x 2400 пікселів, що вказує на високе співвідношення сторін 20: 9. Пристрій оснащений чіпсетом Exynos 980 і 8 ГБ оперативної пам'яті. Внутрішня пам'ять телефону становить 128 ГБ. Цілком непогано, якщо врахувати, що смартфон вважають не самим потужним на ринку.

Vivo V30 Pro, gizmochina

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.