Продовжуючи випускати нові пристрої, Xiaomi готова представити ще один продукт на своєму домашньому ринку. Зображення майбутньої продукції компанії Xiaomi Smart Display Pro Speaker 8 просочилися в інтернет.

Хоча дата запуску ще не підтверджена, просочилися зображення показали, як буде виглядати пристрій, і що від нього можна очікувати. В основному це динамік з дисплеєм, схожий на Google Nest Hub і Amazon Echo Show.

Xiaomi Smart Display Pro Speaker 8, gizmochina

Зображення показує, що Xiaomi Smart Display Pro Speaker 8 буде білого кольору. У нього буде довгий динамік внизу, а поверх нього розташований дисплей з великим сенсорним екраном.

Xiaomi Smart Display Pro Speaker 8, gizmochina

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В коробці згадується, що завдяки потужним звук динаміків пристрою може потрапити в будь-який куточок кімнати. У ньому також йдеться про мікросхемі обробки звуку Hi-Fi, яка поставляється з вбудованим високоефективним підсилювачем звуку від Texas Instruments.

Хоча компанія нічого не повідомила про це девайсі, ціна на девайс буде в районі 86 доларів.

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.