NASA показали водну карту Марса для подальшого вивчення. NASA планує вивчення Марса після того, як стане відомо, де знаходиться лід на планеті.

У звіті НАСА кажуть, що будь-які людські місії на Марс повинні будуть збирати лід для води і палива.

Карта води на Марсі, NASA

НАСА називає цю концепцію “використанням ресурсів на місці”, і це важливий фактор при виборі місць посадки людей на Марсі.

Супутники, які обертаються навколо Марса, дуже важливі для того, щоб допомогти вченим визначити найбільш підходящі місця для будівництва першої марсіанської дослідної станції.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дослідження на Марсі, фото: NASA
Дослідження на Марсі, фото: NASA

“Вам не знадобиться екскаватор, щоб викопати цей лід. Ви можете використовувати лопату”, - сказав провідний автор газети Сільвен Пикео з Лабораторії реактивного руху НАСА в Пасадені, Каліфорнія. Іншими словами, під поверхнею Марса є дуже багато льоду, так що залишилося тільки з'ясувати, де і в якій кількості.

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.