Американський комп’ютерний гігант Microsoft оприлюднив першу інформацію щодо нової ігрової консолі з лінійки XBox, повідомляє видання “Mirror”.

Зокрема, нова консоль, яка побачить світ у наступному році, отримала назву Xbox Series X. За словами голови проекту Xbox Філа Спенсера нова консоль стане швидшою та потужнішою за будь-які інші консолі та покаже новий рівень швидкості, продуктивності та універсальності.

Xbox Series X. Фото: Microsoft

Консоль Xbox Series X матиме процесор, в чотири рази потужніший, ніж в попередньої моделі Xbox One X. Також новинка зможе працювати з відео, яке має роздільну здатність 4К та кадрову частоту 60 кадрів на секунду.

Нагадуємо, що нещодавно Samsung анонсувала випуск двох нових моделей смартфонів - Galaxy M11 та Galaxy M31.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.