За останні 10 років були випущені тисячі продуктів, і, хоча деякі з них безумовно “крутіше”, ніж інші, їх вплив на минуле десятиліття і майбутнє десятиліття аж ніяк не однаково.

10 кращих гаджетів десятиліття на думку Time.

Apple iPad (2010). Цей планшет перевернув ринок величезних гаджетів з великими екранами.

Tesla Model S (2012). Думаєш, автомобілі не можуть бути гаджетами? Тоді ви не водили Tesla Model S.

Tesla Model S
Tesla Model S

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Raspberry Pi (2012). На перший погляд Raspberry Pi більше схожий на що впав з космічної станції компонент. Втім, це компактний комп'ютер, який може виконувати всі функції звичайного ПК.

Google Chromecast (2013). Google Chromecast, випущений в 2013 році, полегшує передачу медіафайлів з вашого ноутбука або смартфона на телевізор, допомагаючи популяризувати саму концепцію потокової передачі.

DJI Phantom (2013). Просто крутий дрон, є лідером на ринку.

Amazon Echo (2014). Найпопулярніший голосовий асистент для дому.

Apple Watch (2015). Лідери серед розумних годинників на ринку.

Apple Watch 4
Apple Watch 4

Apple AirPods (2016). Як і легендарний iPod Apple AirPods підкорили серця, розум і вуха любителів музики.

Nintendo Switch (2017). Нова епоха компактний консолей.

Адаптивний контролер Xbox (2018). Адаптивний контролер Xbox від Microsoft, створена для геймерів з обмеженими можливостями.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Vivo V30 засвітився на тестах ще до презентації. Відзначимо, що новинка отримає наворочену камеру, а також передовий процесор.

Як повідомляв Знай.uа, NASA показали карту води Марса. Колонізатори зможуть відразу ж добути воду на Марсі, якщо це буде необхідно в майбутньому.

Також Знай.uа писав, що браузер Google Chrome обзавівся крутий начинкою. Тепер популярний сервіс може робити знімки екрану самостійно.