Компанія Google почала відправляти повідомлення зі смартфонів Android-користувачів без їх відома.

Повідомляється, що Google відправляє текстові повідомлення з телефонів своїх користувачів собі ж, навіть не повідомляючи своїх користувачів про ситуації.

Google запускає новий сервіс
Google запускає новий сервіс

Google спробував пояснити це, заявивши, що саме текстове повідомлення чітко вказує, що воно тільки відправляє повідомлення в Google щоб перевірити номер пристрою, але більшість людей як і раніше турбує навколишня ситуація.

Оновлення Google Chrome
Оновлення Google Chrome

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Коли Google повторно перевіряє номер, користувачі зазвичай отримують текстове повідомлення від Google або бачать деякі вихідні тексти в Google, які можуть відображати контент типу “Google перевіряє номер телефону цього пристрою”.

Можливо, це був баг системи, і компанія вирішила обіграти цю ситуацію.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Vivo V30 засвітився на тестах ще до презентації. Відзначимо, що новинка отримає наворочену камеру, а також передовий процесор.

Як повідомляв Знай.uа, NASA показали карту води Марса. Колонізатори зможуть відразу ж добути воду на Марсі, якщо це буде необхідно в майбутньому.

Також Знай.uа писав, що браузер Google Chrome обзавівся крутий начинкою. Тепер популярний сервіс може робити знімки екрану самостійно.