Гігантський 3D-принтер минулого тижня побудував два будинки у бідній сільській частині Мексики, відкривши перший у світі квартал з будинками, зроблені за допомогою 3D-друку.

Забудовники сподіваються побудувати 50 нових будинків до кінця 2020 року, замінивши споруди, які жителі самі побудували з дерева, металу та інших матеріалів, які вони могли собі дозволити.

Родини живуть у сейсмічній зоні, яка схильна до повеней в штаті Табаско, Мексика. Створення чогось, що витримає землетрус і збереже їх сухими під час проливних дощів, було ключовим міркуванням, коли справа дійшла до проектування.

Родина, яка отримала новий будинок, cnn

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Ці сім'ї є найбільш вразливими і мають найнижчий дохід ... і вони живуть в середньому по 3 долари в день”, - сказав Бретт Хаглер, генеральний директор і співзасновник New Story, некомерційного співтовариства.

Нагадаємо, що в NASA знайшли оптимальне місце для колонізації Марса. Тепер вчені знаю, де знаходяться поклади льоду, так що знайти воду на Марсі не складе труднощів першим колонізаторам.

Як повідомляв Знай.uа, майбутній флагман Samsung Galaxy S11 показали публіці на нових рендерах. Варто відзначити величезну камеру, яку розмістили у верхньому кутку.

Також Знай.uа писав, що шпалери для робочого столу вивести з ладу новий смартфон від Xiaomi. Власник гаджета повідомляє, що смартфон почав мимовільно перезавантажуватися.