Nokia, виробник смартфонів, коли був провідним мобільним брендом у світі, а його функціональні телефони стали хітом на світовому ринку. З тих пір індустрія перейшла на смартфони, які набагато потужніші, але компанія все ще дотримується своїх коренів. Тепер компанія представила новий кнопковий телефон Nokia 150.

Nokia 150, gizmochina

Смартфон поставляється з 2,4-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 320 х 240 пікселів. Для фотографування він оснащений камерою VGA, яка також підтримує світлодіодний спалах. У телефоні також є кілька корисних функцій, таких як FM-радіо через роз'єм для навушників 3,5 мм, підтримка музики у форматі MP3 для музики і наявність слота для карт пам'яті microSD, для розширення пам'яті. Примітно, що мобільний телефон живиться від батареї ємністю 1020 маг, яка, як стверджується, здатна працювати з Nokia 150 протягом 31 дня без підзарядки.

Nokia 150, gizmochina

За новинка попросять близько 30 доларів.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.