На одному з полігонів України пройшли чергові випробування ракет системи залпового вогню "Вільха-М", які летіли більш ніж на 100 кілометрів. Зазначимо, що ракета призначена для ураження цілі на великій дальності. Про це повідомляє прес-служба Ради національної безпеки і оборони. Звичайно ж, випробування можна сміливо назвати вдалими.

Зазначається, що фахівці конструкторського бюро "Луч" провели випробування ракет – були здійснені два запуску ракет на відстань більше 100 км. Зазначається, що кругове відхилення склало менше 30 метрів, що цілком відмінні результати для такої дальності, так що мета буде вражена в реальних бойових умовах.

Вільха-М, факти

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.