Федеральна комісія із зв'язку США схвалила запит SpaceX про збільшення кількості смуг, на яких можуть обертатися його супутники Starlink, і це рішення, за словами компанії, прискорить впровадження послуг на всій території Сполучених Штатів.

В FCC заявили, що SpaceX може виставляти супутники в 72 кільцях навколо Землі на 550 кілометрів - в три рази більше, ніж комісія, затверджена в квітні.

SpaceX
SpaceX

SpaceX запустив 120 із запланованих 12 000 малих широкосмугових супутників на низьку навколоземну орбіту. Компанія розміщує свої перші 1584 супутника на 550-кілометрової орбіті.

У серпні SpaceX повідомив FCC, що, потроївши число смуг для цих перших супутників Starlink, він зможе забезпечити достатнє охоплення, щоб забезпечити доступ до Інтернету в південних штатах до сезону ураганів 2020 року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

SpaceX
SpaceX

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.