Не секрет, що більшість виробників в очікуванні Mobile World Congress на початку 2020 року, щоб показати всі свої новинки.

Звичайно ж, Sony представить власний флагман, який з'явиться на прилавках вже в 2020 році.

Sony Xperia, pocket-lint

Новий флагманський телефон Sony Xperia покажуть під час заходу, який пройде з 24 лютого 2020 року, а знайдений на просторах мережі патент показує, що змінить розташування камери.

Компанія хоче впровадити фронтальну камеру смартфона в отвір, а не в традиційний виріз. Подивимося, що з цього вийде.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Sony Xperia, pocket-lint

Нагадаємо, що компанія Huawei запатентувала унікальний смартфон. Він отримав лише 3 камери, але вони можуть обертатися, що робить цей смартфон унікальним.

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, що деякі моделі смартфонів від Samsung і Apple випромінюють радіацію вище норми. Корпораціям доведеться відповідати перед судом.

Також Знай.uа писав, що компанія Motorola вирішила перенести початок продажів легендарного гнучкого смартфона Razr. Виявилося, компанія просто не може випустити необхідну кількість смартфонів за такий короткий період.