Кілька тижнів тому OnePlus повідомляла, що з'явиться на виставці CES 2020. Компанія повідомила, що можливо випустить унікальний телефон під назвою OnePlus Concept One. Ми поняття не мали, як буде виглядати це концептуальне пристрій, але останні витоку показали, що ж представлять в 2020 році.

OnePlus Concept One, gizmochina

Згідно The Korea Herald, інсайдери впевнені, що гаджет буде складне пристрій. Дивно, але ніяких характеристик не було злито в мережу, так що нам залишається тільки гадати.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

OnePlus досяг шостої річниці Це величезна віха для молодої компанії, і OnePlus Concept One - це те, чим компанія планує відсвяткувати, а також порадувати своїх фанатів. Подивимося, що покажуть публіці на початку 2020 року.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei запатентувала унікальний смартфон. Він отримав лише 3 камери, але вони можуть обертатися, що робить цей смартфон унікальним.

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, що деякі моделі смартфонів від Samsung і Apple випромінюють радіацію вище норми. Корпораціям доведеться відповідати перед судом.

Також Знай.uа писав, що компанія Motorola вирішила перенести початок продажів легендарного гнучкого смартфона Razr. Виявилося, компанія просто не може випустити необхідну кількість смартфонів за такий короткий період.