Twitter повідомила про велику уразливість в додатку для Android. Згідно з соціальної мережі, критична проблема дозволяє хакерові контролювати ваш профіль. Уразливість дозволяє відправляти твіти і DM і навіть отримувати доступ до непублічної інформації. Потрібно тільки вставити шкідливий код в обмежені області зберігання додатка Twitter.

Twitter
Twitter

Twitter заявляє, що не знайшов жодних доказів того, що хтось насправді використав цю вразливість. Тим не менш, він приймає всі необхідні заходи для усунення недоліку безпеки. В залежності від конкретної версії Android і мережевого програми, компанія зв'язується з людьми, щоб дати інструкції про те, як закруть вразливість. Твіттер зв'язується з ними по електронній пошті або всередині додатка. Звичайно, навіть якщо з вами не зв'язалися, ми рекомендуємо переконатися, що ви використовуєте останню версію Twitter для Android.

Twitter, Time
Twitter, Time

Нагадаємо, що компанія Huawei запатентувала унікальний смартфон. Він отримав лише 3 камери, але вони можуть обертатися, що робить цей смартфон унікальним.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, що деякі моделі смартфонів від Samsung і Apple випромінюють радіацію вище норми. Корпораціям доведеться відповідати перед судом.

Також Знай.uа писав, що компанія Motorola вирішила перенести початок продажів легендарного гнучкого смартфона Razr. Виявилося, компанія просто не може випустити необхідну кількість смартфонів за такий короткий період.