Ми вже знаємо про те, що Samsung працює над наступною версією флагманських смартфонів, серед яких Galaxy S11, а також Galaxy Fold 2. Є ймовірність, що замість Galaxy S11 покажуть Galaxy S20.

Телефон буде випущений в трьох різних модифікаціях, а саме Galaxy S20, Galaxy S20e і Galaxy S20 Plus.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Якщо врахувати попередні чутки і витоку, Galaxy S11 або Galaxy S20 будуть використовувати флагманський чіпсет Snapdragon 865. Замість варіанту Exynos компанія може впровадити чіпсет Snapdragon. Пристрій буде підтримуватися масивної батареєю ємністю 5000 маг виробництва LG. На цей раз ми отримаємо оптичний зум у всіх трьох варіантах. Очікується, що Samsung Galaxy S11 або Galaxy S20 буде офіційно представлений в наступному році, в лютому 2020 року разом з Galaxy Fold 2.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.