Відомий інсайдер, який отримав назву Ice Universe (@IceUniverse), недавно розкрив трохи деталей про новий доладному смартфоні. По-перше, нова інформація підтверджує попередню витік ультратонкого екрану. Крім того, мова йде про новому скляному захисному склі, яке буде помітно поліпшено, якщо порівнювати з попередником. Поточний пластиковий захисний екран має безліч недоліків, таких як постійні подряпини. Крім того, поточний захисний екран може також викликати внутрішні пошкодження поряд з серйозними поломками.

SAMSUNG GALAXY FOLD 2, gizchina

Абсолютно новий скляний захисний екран значно поліпшить рішення цих проблем, забезпечить більш надійний захист. Ми також очікуємо поліпшення естетики та надійності з новим вибором матеріалу. На даний момент немає інформації про постачальника цих захисних дисплеїв.

SAMSUNG GALAXY FOLD 2, gizchina

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.