Suzuki Hustler, популярний японський міні-позашляховик ось-ось з'явиться у другому поколінні.

Ціни на Suzuki Hustler 2020 року були оголошені напередодні дебюту продажів в Японії 20 січня. Ціна за новинку близько 12 тисяч доларів.

2020 Suzuki Hustler, rushlane

Хоча ретро-стиль еволюціонує, всередині все нове. Hustler другого покоління спирається на компактну автомобільну платформу Suzuki Heartect, яка також обслуговує новий Wagon R. Незважаючи на те, що габаритні розміри обмежені автомобільними правилами kei, нова платформа дозволила Suzuki збільшити колісну базу на 35 мм, тим самим збільшивши ще більше місце для ніг пасажирів на задньому сидінні.

Круглі фари тепер мають світлодіодами, а квадратний силует перенесений вперед. Звичайно, нова модель покоління отримує перероблені задні ліхтарі і бампер. Зміни всередині радикальні з абсолютно новою панеллю приладів з молодим і сміливим дизайном.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

2020 Suzuki Hustler, rushlane

Suzuki Hustler 2020 року для внутрішнього ринку Японії буде оснащуватися бензиновим двигуном об'ємом 660 куб. См, який буде доступний як з атмосферним, так і з турбонаддувом.

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.