Буквально вчора ми повідомляли про чутки, згідно з якими Huawei P40 Pro може отримати графенових батарею. Ця новина прийшла прямо з твіти від Huawei France, але була видалена через кілька годин.

HUAWEI P40 PRO, gizchina

За словами віце-президента лінійки мобільних телефонів Huawei, новина дійсно фейковая. Серія Huawei P40 (зокрема, P40 Pro) не буде мати графенової батареї, технології, яка, як очікується, продовжить термін служби батареї і збільшить швидкість зарядки. Дуже шкода, так як смартфон отримає акумулятор ємністю 5500 ма.

Нагадаємо, що смартфон отримає 10-кратний зум, що точно поліпшить ситуацію на ринку.

HUAWEI P40 PRO, gizchina

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Що стосується цін, то смартфон повинен коштувати від 4000 до 5000 юанів, або 570-713 доларів за поточним обмінним курсом. Компанія розраховує продати більше 9 мільйонів одиниць у 2020 році.

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.