Українські благодійники з “Фонду родини Нечитайло” і “Здоров'я майбутнього” запустили онлайн-бібліотеку дитячих книг шрифтом Брайля, які можна замовити для тимчасового користування безкоштовно. На сайті є книги для дітей всіх віків - дошкільнят, молодшого шкільного та середнього шкільного віку. Бібліотека вміщує в себе не тільки дитячі книги і казки, а й українську літературу.

Шрифт Брайля, фото: Секреты долголетия
Шрифт Брайля, фото: Секреты долголетия

Організатори проекту оплачують пересилання книг. Крім того, їх можуть відправити спеціальним письмовим повідомленням для людей з порушеннями зору. В рамках благодійного проекту, крім сайту з книгами, які створили також книжки-комікси для людей з порушеннями зору, а також постери і гіпсові рельєфи з аудіосупроводу для музеїв. Однак, для майбутніх проектів благодійники збирають додаткові кошти, адже це тільки початок, а бібліотека буде поступово розширюватися.

Шрифт Брайля, gizchina

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.