Швидка зарядка в цьому році значно зросла як провідний, так і бездротової категоріях. Тепер у нас є комерційно доступні телефони, які можуть заряджатися 65 Вт (Reno Ace), і ті, які можуть заряджатися по бездротовій мережі - 30 Вт (Mi 9 Pro 5G).

Акумулятор від Samsung, gizmochina

У зв'язку з тим, що телефони тепер підтримують технології більш швидкої зарядки, Samsung також пропонує аксесуари, які підтримують ці нові стандарти. Повідомлялося, що FCC сертифікувала новий зовнішній акумулятор з номером моделі EB-U3300. Новинка підтримує бездротову зарядку і швидку дротову зарядку 25 Вт.

Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint
Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint

Судячи з фото, в акумулятора у нього немає повнорозмірного порту USB-A, але є два порти USB Type-C. Є також п'ять світлодіодів для індикації рівня заряду батареї, а також кнопка живлення праворуч від портів. У верхній частині блоку живлення знаходиться зарядна котушка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Про ціну поки немає ніяких даних.

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.