Google Фото - це, мабуть, кращий спосіб зберігати фотографії в хмарі, і це безперечно те, що ви повинні встановити на телефон батьків в цей час року. Тим не менше, користувачі не можуть збільшувати відео під час відтворення. Схоже, що в останньому оновленні Google Фото для Android з'явилася можливість масштабування відео.

Google Photo
Google Photo

Виявлений і включений вручну XDA, Google Photos v4.33 для Android має можливість збільшувати відео. Ця базова функціональність, але навіть такої функції програми не було.

Звичайно, функція далеко не завжди буде корисною, але і зайвої вона точно не буде. Однак у даний момент неясно, коли ця функція буде доступна користувачам. В даний момент він знаходиться в стадії тестування і недоступена для користувачів. Можливо, це скоро зміниться.

Google Photo
Google Photo

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.