Краудфандінг Xiaomi Youpin знову повернувся, і на цей раз на борту з'явився новий девайс. Електричний полірувальник нігтів Xiaoshi - це не просто полірувальник, він також включає в свій дизайн обрізку, шліфування, полірування та загальний догляд за нігтями. Володіє унікальній амортизуючою і шумопоглинаючою структурою, покликаною не пошкодити ніготь.

Xiaoshi Electric Nail Polisher, gizchina

Шліфувальна головка виготовлена з екологічно чистого матеріалу EVA з білим корундом і металевої шліфувальної поверхнею. М'які частинки цих матеріалів дозволяють електричному лакировщику для нігтів Xiaoshi м'яко впливати на поверхню нігтя. З-за цього надмірне фізичне тиск не зіпсує і не зашкодить ніготь.

Xiaoshi Electric Nail Polisher, gizchina

За новинку просять аж 17 доларів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.