Такі смартфони як Razer, Black Shark, Nubia Red Magic від ZTE і Asus ROG, відкрили нову тенденцію ігрових смартфонів, яка тепер стала реальністю. Ігрові смартфони поставляються з потужним набором специфікацій, які забезпечують більш плавний ігровий процес.

Ноутбук-планшет Lenovo
Ноутбук-планшет Lenovo

Тепер в список компаній, що випускають ігрові смартфони, входить Lenovo. Нещодавно компанія створила нову сторінку Weibo, так що в мережі скоро з'явиться ігровий смартфон під брендом Lenovo Legion.

Lenovo
Lenovo

Бренд Legion компанії працює над ігровими продуктами протягом деякого часу, так що незабаром з'явиться.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.