В мережі показали зовнішній вигляд нового девайса Mi AI Touchscreen Pro Speaker 8. Незабаром інтелектуальний динамік може отримати підтримку інших голосових помічників, таких як Google Assistant, але нам доведеться почекати додаткової інформації з цього питання.

Xiaomi Mi AI Touchscreen Speaker Pro 8,

Новий дизайн Xiaomi Mi AI Touchscreen Speaker Pro 8 має деяку схожість з дизайном Amazon Echo Show і, можливо, був натхненний Echo Show, але його можна розглядати як більш дешеву версію, вироблену з урахуванням якості.

Xiaomi Mi AI Touchscreen Speaker Pro 8

Інтелектуальний динамік оснащений 8-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 1280 x 800 пікселів і олеофобним покриттям. Дисплей оточений великими рамками, а зверху знаходиться фронтальна камера. На задній панелі знаходиться динамік, який також розширюється, утворюючи основу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За новинку просять аж 86 доларів.

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.