Більше десятка нових фотографій, зроблених за тисячі футів над марсіанської поверхнею, показують, наскільки моторошно Марс схожий на Землю.

Марс, NASA

Фотографії були зроблені на борту Марс-розвідувального орбітального апарату, який з 2006 року передає фотографії поверхні четвертої планети назад на Землю. На Chron.com були розміщені фотографії з орбітального корабля в 2018 році, і тепер він повернувся з новим набором фотографій, зроблених в листопаді.

Марс, NASA

Спеціальна камера, розроблена Місячної і планетарної лабораторією Університету Арізони, звана Науковим експериментом по візуалізації високого дозволу (для стислості HiRISE), є “незамінним інструментом”, використовуваним іншими вченими для визначення місць посадки та отримання додаткової інформації про планеті.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.