Донедавна було можливо створити обліковий запис Messenger, використовуючи тільки номер мобільного телефону. Однак ця опція більше недоступна, і тепер у користувачів повинна бути обліковий запис Facebook.

Це відкриття було зроблено деякими користувачами, і на Reddit почали з'являтися скарги. Це пов'язано з тим, що користувачі не можуть увійти в свій обліковий запис Messenger, не маючи пов'язаної облікового запису Facebook.

збій в роботі Facebook
збій в роботі Facebook

Підтвердження цієї зміни також можна знайти у власному довідковому центрі Facebook. “чи Можу я зареєструватися в Messenger без облікового запису Facebook?” - тепер це питання з негативною відповіддю.

Facebook
Facebook

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

“Ні, ви повинні створити обліковий запис Facebook, щоб використовувати Messenger”. Це зміна, яка не подобається багатьом користувачам. Хто любить використовувати Messenger для спілкування з друзями або родиною, але не хоче мати обліковий запис Facebook.

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.