Складено рейтинг найгірших автомобілів, представлених на європейському ринку за останні 30 років минулого століття.

Аналітики назвали десятку найгірших транспортних засобів за результатами опитування автолюбителів. У ньому взяло участь понад 4700 осіб. Звичайно, підсумки не є максимально точними, але цей автомобіль явно один з найгірших.

REVA G-Wiz, wiki

Перше місце, як самий жахливий автомобіль Європи, отримав маловідомий REVA G-Wiz. Слідом розташувалася транспортний засіб Austin Allegro. Замкнула трійку модель вже більш популярного виробника - PT Cruiser Convertible від Chrysler. Всі вони не сподобалися своїм власникам за тим чи іншим причин.

Не сподобався респондентам автомобіль корейського виробництва - SsangYong Rodius. Замкнув п'ятірку транспортний засіб Alfa Romeo Arna.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Alfa Romeo Arna, wiki

Місце в десятці антирейтингу вдалося отримати також Rover CityRover, слідом розташувалися Morris Marina і Robin Reliant.

Останніми в добірці стали FSO Polonez і Vauxhall (Opel) Frontera. З усіх представлених автомобілів ці виявилися вдалими.

Втім, до списку ставилися і старі моделі, які раніше могли мати величезні проблеми з надійністю.

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.